Lajme

 • Letër-muri është i ndotur dhe i vështirë për t'u pastruar?Ju tregoj disa truke, ashtu si kur e rinovuat për herë të parë!

  Letër-muri është një lloj materiali i dekorimit të murit i dashur nga miqtë.Kur letër-muri ngjitet në mur, efekti i dekorimit është shumë i fortë dhe miqësor me mjedisin.Megjithatë, letër-muri do të bëhet pis pas përdorimit për një kohë të gjatë, e cila është e vështirë për t'u pastruar, dhe kostoja e zëvendësimit...
  Lexo më shumë
 • Çështje të lidhura me letër-muri

  Çështje të lidhura me letër-muri

  1. Tre elementët e modelit të dizajnit të letër-muri: Bëni tapetin e pasur dhe plot ngjyra, duke reflektuar personalitete të ndryshme.Ngjyra: Bëni letër-muri ekspresive dhe mund të plotësojë nevojat e njerëzve dhe vendeve të ndryshme.Tekstura: Përmirësoni cilësinë e letër-muri dhe pasqyroni vlerën e murit...
  Lexo më shumë
 • Lajme për Ekspozitën Ndërkombëtare të Mbulimeve të Murit në Kinë (Pekin) 2022

  Ekspozita e 33-të Ndërkombëtare e Mbulimeve të Murit në Kinë do të mbahet në Pekin nga 3 deri në 5 Mars 2022, në Qendrën Ndërkombëtare të Ekspozitës së Kinës (Shunyi New Expo Center).Kompania jonë tashmë ka rezervuar një stendë dhe së fundmi ka përgatitur katalogët tanë të rinj për këtë panair.Si Covid-19, ish-i i 32-të...
  Lexo më shumë
 • Data e konfirmimit - Ekspozita Ndërkombëtare Homedeco në Kinë (Pekin) 2020

  Për shkak të Covid-19, 2020 ekspozita Ndërkombëtare e Pekinit Homedoco shtyhet për 10 korrik-13 korrik 2020, kjo është hera e dytë që shtyhet, hera e parë ishte menduar të mbahej në maj.Ne do të marrim pjesë në ekspozitë dhe do t'i informojmë klientët dhe miqtë tanë për detajet pak ditë para e...
  Lexo më shumë
 • Prezantimi i produktit të ri 2020 1

  Për sezonin e ardhshëm, ne nxorëm katalogë gjithëpërfshirëse dhe gjithashtu katalog të ri dizajnesh moderne/gjeomatrike Me dizajne ekskluzive nga dizajnerë evropianë Për më shumë detaje, ju lutemi shkoni në faqen e produktit ose na kontaktoni KATALOGËT E RI PLS KLIKONI
  Lexo më shumë
 • Ekspozita e dekorit të Pekinit 2020-Ekspozita e letër-muri

  Ekspozita e ardhshme ndërkombëtare e dekorit të shtëpisë në Kinë (Pekin) 2020 do të mbahet më 24 shkurt-27 shkurt 2020, në qendrën e re të ekspozitës ndërkombëtare të Pekinit.Koleksioni i produkteve të reja (klasike, kopshti, dizajne moderne….) do të lansohen në panair, mirëpresim të gjithë klientët dhe miqtë për ta vizituar
  Lexo më shumë
 • Ekspozita e 28-të Ndërkombëtare e Homedeco në Kinë (Shanghai).

  Ekspozita e 28-të ndërkombëtare e mbulesave të murit dhe orendive të shtëpisë në Kinë (shanghai) u mbajt në periudhën 15-17 gusht, në qendrën e re të ekspozitës ndërkombëtare në Shangai, zona pudong.Më shumë se 1000 ekspozues morën pjesë në këtë ekspozitë, dhe më shumë se 100000 vizitorë në të gjithë botën e vizituan, në...
  Lexo më shumë