За компанијата

10+ ГОДИНИ ФОКУС НА ПРОИЗВОДСТВО И ПРОДАЖБА НА ТАПЕТИ

Wallplus Decor Limited е основана во 2009 година, како професионален и искусен снабдувач насите видовиматеријали за декорација на внатрешни ѕидови, соработуваме со повеќе од80 фабрикиа исто така и акционер на две фабрики кои имаат повеќе од10 производстволинии.

  • 23165465