Kabar

  • Wallpaper reged lan angel kanggo ngresiki?Marang sawetara trik, kaya nalika pisanan direnovasi!

    Wallpaper minangka jinis bahan hiasan tembok sing disenengi kanca.Nalika wallpaper ditempelake ing tembok, efek dekorasi banget kuwat lan ramah lingkungan.Nanging, wallpaper bakal dadi reged sawise digunakake kanggo dangu, kang angel kanggo ngresiki, lan biaya replac...
    Waca liyane
  • Wallpaper related prakara

    Wallpaper related prakara

    1. Telung unsur desain wallpaper Pola: Nggawe wallpaper sugih lan warni, nggambarake kapribaden beda.Werna: Nggawe wallpaper ekspresif lan bisa nyukupi kabutuhan wong lan papan sing beda-beda.Tekstur: Ningkatake kualitas wallpaper lan nggambarake nilai tembok ...
    Waca liyane
  • Warta kanggo Pameran Penutup Dinding Internasional China(Beijing) 2022

    Pameran Penutup Dinding Internasional China kaping 33 bakal dianakake ing Beijing antara tanggal 3 nganti 5 Maret 2022, ing Pusat Pameran Internasional China (Shunyi New Expo Center).Perusahaan kita wis dipesen booth lan bubar nyiapake katalog anyar kanggo pameran iki.Minangka Covid-19, mantan ke-32 ...
    Waca liyane
  • Tanggal dikonfirmasi-2020 Pameran Homedeco Internasional China(Beijing).

    Amarga Covid-19, Pameran Homedoco Internasional Beijing 2020 diundur dadi 10 Juli-13 Juli 2020, iki penundaan kaping pindho, kaping pisanan kudu dianakake ing Mei.Kita bakal rawuh ing pameran lan bakal ngandhani rincian kanggo pelanggan lan kanca-kanca sawetara dina sadurunge e...
    Waca liyane
  • 2020 New Productus Presentation 1

    Kanggo musim sing bakal teka, kita ngetokake katalog lengkap lan uga katalog desain modern/geomatrik anyar Kanthi desain eksklusif dening desainer Eropa Kanggo rincian liyane, bukak kaca produk utawa hubungi kita KATALOG BARU PLS KLIK
    Waca liyane
  • 2020 Pameran Dekorasi Beijing-Pameran wallpaper

    Pameran dekorasi omah internasional China (Beijing) 2020 bakal dianakake tanggal 24 Feb-27 Feb 2020, ing pusat pameran internasional anyar Beijing.Koleksi produk anyar (klasik, taman, desain modern….) bakal diluncurake ing pameran kasebut, welcome kabeh pelanggan lan kanca-kanca kanggo ngunjungi
    Waca liyane
  • Pameran Homedeco Internasional China(shanghai) kaping 28

    Ing China(shanghai) International wallcoverings lan perabot ngarep pameran 28th dianakaké ing antarane 15-17 Agustus, ing shanghai pusat pameran internasional anyar, wilayah pudong.Luwih saka 1000 peserta pameran rawuh ing pameran iki, lan luwih saka 100000 pengunjung ing saindenging jagad ngunjungi, ing ...
    Waca liyane