Warta

  • Wallpaperna kotor sareng sesah dibersihkeun?Nyarioskeun sababaraha trik, sapertos nalika anjeun mimiti direnovasi!

    Wallpaper mangrupikeun jinis bahan hiasan témbok anu dipikacinta ku réréncangan.Nalika wallpaper ditempelkeun dina témbok, pangaruh hiasanna kuat pisan sareng ramah lingkungan.Tapi, wallpaper bakal jadi kotor sanggeus dipaké pikeun lila, nu hese ngabersihan, sarta biaya replac...
    Maca deui
  • urusan wallpaper patali

    urusan wallpaper patali

    1. Tilu elemen desain wallpaper Pola: Jieun wallpaper euyeub tur warni, reflecting personalities béda.Warna: Jieun wallpaper ekspresif sareng tiasa nyumponan kabutuhan jalma sareng tempat anu béda.Tekstur: Ningkatkeun kualitas wallpaper sareng ngagambarkeun nilai témbok...
    Maca deui
  • Warta pikeun 2022 Cina (Beijing) Pameran Wallcoverings Internasional

    Pameran Wallcoverings Internasional Cina ka-33 bakal dilaksanakeun di Beijing antara 3 dugi ka 5 Maret 2022, di Pusat Pameran Internasional China (Shunyi New Expo Center).Perusahaan kami parantos dipesen stan sareng nembé nyiapkeun katalog énggal kami pikeun pameran ieu.Salaku Covid-19, urut ka-32 ...
    Maca deui
  • Tanggal confrimed-2020 Cina (Beijing) Pameran Homedeco Internasional

    Kusabab Covid-19, Pameran Homedoco Internasional Beijing 2020 ditunda dugi ka 10 Juli-13 Juli 2020, ieu anu kadua kalina ditunda, anu munggaran kedahna dilaksanakeun dina Méi.Urang bakal hadir paméran jeung bakal nginpokeun rinci ka konsumén jeung babaturan urang sababaraha poé saméméh e...
    Maca deui
  • 2020 presentasi produk anyar 1

    Pikeun usum anu bakal datang, kami nyorong katalog komprehensif sareng ogé katalog desain modern/geomatrik énggal Kalayan desain ekslusif ku désainer Éropa Pikeun langkung rinci, mangga buka halaman produk atanapi ngahubungi kami KATALOG BARU PLS KLIK
    Maca deui
  • 2020 Beijing Decor paméran-Pameran wallpaper

    Pameran hiasan bumi internasional Cina (Beijing) 2020 bakal dilaksanakeun dina 24 Pebruari-27 Pebruari 2020, di pusat paméran internasional anyar Beijing.Koleksi produk anyar (klasik, taman, desain modéren…) bakal diluncurkeun dina pameran, ngabagéakeun sadaya palanggan sareng réréncangan anu nganjang.
    Maca deui
  • Pameran Homedeco Internasional Cina (shanghai) ka-28

    The 28th Cina(shanghai) International wallcoverings jeung parabotan imah paméran dilaksanakeun dina antara 15-17 Agustus, di Shanghai puseur paméran internasional anyar, wewengkon pudong.Leuwih ti 1000 exhibitors dihadiran pameran ieu, sarta leuwih ti 100000 datang sakuliah dunya dilongok, dina ...
    Maca deui