Rreth Kompanisë

10+ VJET FOKUSIM NË PRODHIM DHE SHITJE TË LETRA-LETURISË

Wallplus Decor Limited është themeluar në vitin 2009, duke qenë një furnizues profesionist dhe me përvojë itë gjitha llojetmaterialet e dekorimit të mureve të brendshme, ne bashkëpunojmë me më shumë se80 fabrikadhe gjithashtu aksioner i dy fabrikave të cilat kanë më shumë se10 prodhimilinjat.

  • 23165465